Details sponsoring fietstocht

Op 17 juni vertrekken 9 (oud) Strijpenaren om 18.30 uur vanaf de St. Jan school om daarna vanaf Kempen airport in Budel naar Lourdes te vliegen. Van daaruit fietsen zij vanaf 20 juni in 9 dagen terug naar Leenderstrijp. De fietsafstand is ongeveer 1.400 kilometer met maar liefst 12.000 hoogtemeters!!

De vlucht, de bezemwagen en de brandstof worden onder andere gesponsord door Best Intermediair uit Leende en de Beukersgroep uit Westerhoven. De fietsers en hun begeleiders betalen allen hun eigen kosten! Elke euro die u bijdraagt is dus voor onderstaand doel.

Volgend jaar bestaan de vrienden van de Sint Jan school en de winkel 100 jaar en dat gaan we in een periode van 100 dagen met elkaar vieren. Feesten kost geld, maar het is niet de bedoeling dat sponsorgeld hiervoor gebruikt wordt. Het Sponsorgeld is bedoeld om de kinderen van de basisschool extraatjes te bieden die niet binnen het onderwijsbudget vallen. Het winkelpand is van de gemeenschap en door de lage kosten wordt de winkel in stand gehouden. We willen deze bijzondere voorzieningen voor het nageslacht behouden. En daar blijft geld voor nodig. Help ons alsjeblieft!

Hoe kunt u ons sponsoren:

  • U sponsort de fietser(s) van uw keuze met minimaal € 0,01 per gereden kilometer
  • U sponsort de fietser(s) en/of de begeleiders van uw keuze voor een vast bedrag

Een sponsorbedrag vanaf € 100 verdient een plaats in de eregalerij ‘de club van 100’. Uw (bedrijfs) naam wordt vereeuwigd op de website en op het bord bij de winkel.

Op bijgaand sponsorformulier kunt u uw keuze aangeven. Uw sponsorbijdrage betaalt u zelf, of wordt eenmalig van uw bankrekening afgeschreven zodra oud notaris Harrie van Iersel na de binnenkomst van de fietsers de werkelijke gereden kilometers heeft vastgesteld.

Op zondag 28 juni verwelkomen we de fietsers om ongeveer 14.30 uur terug in Leenderstrijp op het veldje bij de winkel. Samen met u zorgen we natuurlijk voor een feestelijke aankomst. Hieraan voorafgaand rijden de kinderen uit Leende en Leenderstrijp een dikke bandenrace waarmee leuke prijzen zijn te verdienen.

Mogen wij op u rekenen? Download hier het sponsor keuzedocument en incasso en help ons alstublieft.

Commissie Fietstocht Eeuwfeest Leenderstrijp
fietstocht@eeuwfeestleenderstrijp.nl