Reunie 9 juli 2016

Bekijk de foto’s hier

Vol verwachting kijken al veel mensen uit naar de grote Eeuwfeest-reünie die gehouden zal worden op zaterdag 9 juli vanaf 19.00 uur. in de feesttent aan de Sint Jan Baptistastraat in Leenderstrijp. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig nabij de tent.

Voorafgaand aan de reünie is vanaf 16.00 uur de tentoonstelling ‘100 jaar school en winkel’, in de school te bezichtigen.

Inmiddels staan er al méér dan 900 namen op de uitnodigingenlijst. Wie verheugt zich nu niet op weerzien met klasgenoten, kleuterjuffen en nooit vergeten buurtgenoten? Één ding is zeker: de avond gaat voorbij vliegen… Alle (oud-)leerlingen, (oud-)leerkrachten, (oud-)medewerkers, (oud-)bestuurders van school en winkel en iedereen die zich betrokken voelt bij school en winkel zijn, samen met hun partner, van harte welkom. Om niet voor verrassingen te komen staan, is het noodzakelijk dat men zich aanmeldt voor deze reünie.

Toegangskaarten voor de reünie à € 7,50 (waarvoor de bezoeker bij binnenkomst op koffie met gebak en twee consumpties wordt getrakteerd), zijn vanaf nu (net als het boek en de Strijpse vlag) te bestellen via de webshop.

Bestelt u enkel toegangskaarten voor de reünie, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als wij uw e-mailadres hebben, ontvangt u uw persoonlijke toegangskaart in juni per e-mail. Anders ontvangt u deze (zonder bijkomende verzendkosten) per post.