Streekmarkt 12 juni 2016

Bekijk de foto’s hier

Tot de jaren tachtig van de vorige eeuw is de kruidenierswinkel van Strijp als coöperatie gedreven. Sinds die tijd verhuurt de coöperatieve verbruikersvereniging het winkelpand aan een ondernemer, die in het pand een kruidenierswinkel exploiteert. Het succes van 100 jaar winkelnering in Leenderstrijp ontspint zich door een hoge mate van service, maar ook door de verkoop van verse en gezonde producten, die op een eerlijke manier in de eigen streek zijn geproduceerd.

Op zondag 12 juni 2016, van 11.00 uur tot 16.00 uur nemen wij u graag mee terug in grootmoederstijd. Rondom de winkel zal een streekmarkt worden opgezet, waar u in een gezellige, nostalgische ambiance de traditionele producten uit deze omgeving kunt proeven en kunt kopen en waar de tijd is om met elkaar herinneringen op te halen uit vroegere tijden.

Het belooft een gezellige en vooral drukke streekmarkt te gaan worden als we het aantal aanmeldingen van standhouders zien. Niet alleen het pleintje bij de winkel, maar ook in de Zaalstraat en het Klooster gaat u de kraampjes vinden.

En natuurlijk is ook de tentoonstelling “100 jaar school en winkel” tijdens de streekmarkt geopend. We nodigen iedereen van harte uit om de tentoonstelling in de school te bezoeken.